Онлайн-курс «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях»

Так склалося, що всі ми отримали досвід перебування в екстремальних ситуаціях та стикнулися з не аби якими випробуваннями. Саме тому, зараз дуже актуальні питання і вміння привести до тями людей що знаходяться поряд, вміти самому впоратись з сильними емоціями та правильно підтримати людину в стані переживання горя.

Відповіді на ці і багато інших питань кризової психології можна отримати під час проходження онлайн – курсу «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях», який організувала викладачка, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри КІСІ НУ «Чернігівська політехніка», практична психологіня Ганна Чепурна. До проходження курсу доєдналися і викладачі Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка».

Курс складається з 4-х інтерактивних лекцій: «Психологічні ризики екстремальної ситуації»; «Основні принципи першої психологічної допомоги»; «Особливості надання першої психологічної допомоги дітям та підліткам»; «Основні правила психологічної підтримки особистості в стані горя». Під час проходження курсу слухачі опанують принципи та основні психологічні техніки першої психологічної допомоги особистості в екстремальних ситуаціях, ознайомляться з особливостями першої психологічної допомоги дітям та підліткам, розглянуть способи емоційної саморегуляції та зможуть поділитися з присутніми своїми власними способами стресостійкості!

Фото дивіться у фотоальбомі Онлайн – курс «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях» (відкривається у новому вікні).