Вебінар «Empowering Students to Ace With Integrity»

Викладач Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” Станіслав Злобін взяв участь в вебінарі «Empowering Students to Ace With Integrity», який проводила хмарна платформа для виявлення плагіату корпоративного рівня на основі штучного інтелекту Copyleaks.

Copyleaks використовує передову технологію обробки природної мови (NLP), посилену алгоритмами машинного навчання, щоб вийти за рамки традиційного підходу дослівного зіставлення до виявлення плагіату та ідентифікувати перефразований та схожий за змістом текст.

Компаніям та освітнім установам Copyleaks допомагає перевіряти справжність контенту та право власності, надаючи при цьому допустимі докази порушення авторських прав за допомогою кількох рішень корпоративного рівня.

Елементи програмного рішення Copyleaks інтегруються в Achieve, нову цифрову навчальну платформу Macmillan Learning, що допомагає студентам розвивати кращі навички академічних досліджень, правильно цитувати та забезпечувати академічну чесність своєї роботи.

На цьому занятті учасники вебінару дізналися:
– як налаштувати спеціальні фільтри для різних класів;
– як переглянути подібні результати та виявити потенційний плагіат;
– як знайти реальні випадки обману.

Кожен учасник вебінару отримав 100 сторінок для використання у своєму обліковому записі Copyleaks.

Подаровані сторінки буде використано в освітньому процесі для перевірки курсових і дипломних робіт здобувачів освіти циклової комісії спеціальностей “Комп’ютерна інженерія” та “Комп’ютерні науки”.

Фото та відео дивіться у фотоальбомі 2022 / Вебінар «Empowering Students to Ace With Integrity» (відкривається у новому вікні).

Станіслав Злобін