Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін ЗФПО Чернігівської області

14 листопада 2022 р. в онлайн форматі відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

Ганна КУХАРЕНКО, керівник методичного об’єднання, ознайомила із головними напрямками роботи ОМО на 2022-2023 н.р.

На засіданні була заслухана доповідь Інни ГУЛАК – викладачки Ніжинського фахового медичного коледжу, кандидатки історичних наук про «Формування компетентностей на заняттях з історії України».

Наталія ШЕВЧЕНКО – викладачка ВСП “Ніжинського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України” – розповіла про застосування онлайн-сервісу Kahoot, для створення інтерактивних ігор з дисципліни “Історія України”.

Також, були представлені презентації методичних розробок для апробації викладачки Чернігівського базового фахового медичного коледжу Олени МИКИТУХИ та викладачки ВСП “Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України” Наталії ШЕВЧЕНКО.

Фото дивіться у фотоальбомі 2022 / Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Ганна Кухаренко