Про засідання методичної ради коледжу

23–27 січня 2023 року у коледжі були проведені розширені засідання методичної ради коледжу – у форматі «круглого столу» відбулися засідання циклових комісій на тему «Підсумки роботи циклових комісій за І семестр 2022-2023 н. р.».

Учасники засідань звітували про виконану навчальну, методичну, виховну, організаційну роботу та обговорили особливості, виклики, проблеми онлайн-освіти в умовах воєнного стану. Не зважаючи на непрості обставини, в яких відбувається освітній процес, педагоги коледжу працюють над підвищенням професійного рівня, удосконаленням навчально-методичного забезпечення, опануванням цифрових технологій, впровадженням їх в освітній процес, залучають студентів до навчально-дослідницької діяльності, беруть активну участь у роботі обласних та всеукраїнських фахових методичних об’єднань.

Кузьомка Зінаїда, завідувач навчально-методичного кабінету, інформувала присутніх про новий порядок проведення атестації педагогічних працівників відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН України від 09.09.2022р. № 805).

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Про засідання методичної ради коледжу (відкривається у новому вікні).

Кузьомка Зінаїда