Онлайн бесіда з теми “Українці, які ми є”

16 лютого в Україні вдруге відзначають День єднання. Ця дата, була обрана не випадково – саме у цей день, за розвідувальними даними західних країн, зокрема США, могло розпочатися повномасштабне вторгнення російської армії до України. З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість Указом президента України оголошено 16 лютого 2022 року Днем єднання.

В групі ЕТ-2003 Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” Тетяна Ковальова, провела онлайн бесіду з теми “Українці, які ми є”. День єднання – дуже потрібний день, кожному із нас. І кожному, хто знаходиться поряд, треба сказати, що ми єдині, ми готові, ми разом.

Ми різні, але єднає нас єдине бажання – жити, жити у мирному світі, жити щасливо, однією сім’єю, з дітьми, з батьками… І на все це ми маємо повне право, тому що ми вдома, ми в Україні… І ніхто наш дім не любитиме так, як ми любимо… І тільки ми разом зможемо захистити нашу землю. Перемога за нами! Все буде Україна !

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Онлайн бесіда з теми “Українці, які ми є” (відкривається у новому вікні).

Тетяна Ковальова