Виховна година «День українського добровольця»

Українські добровольці – символ нескореності й самобутності справжньої свободної демократичної нації.

День українського добровольця — свято, що відзначається в Україні 14 березня з 2017 року. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

Сьогодні більшість добровольців вже в одностроях українського війська продовжують боронити рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою та героїчними вчинками вони вкотре доводять, що не можливо здолати тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу до Дня українського добровольця у групі АТ-2205 Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” , керівник групи Олена Зуйкова, провела виховну годину на тему «День українського добровольця». Студенти підготували презентації про людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Виховна година «День українського добровольця» (відкривається у новому вікні).

Олена Зуйкова