Обласне методичне об’єднання викладачів математики ЗФПО Чернігівської області

17 березня 2023 року на платформі Zoom проведено засідання Обласного методичного об’єднання викладачів математики закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області. До участі в конференції долучилося 28 педагогічних працівників ЗФПО Чернігівської області.
Засідання відкрив Віктор РАДЧЕНКО, голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області, який виступив з привітальним словом, звернув увагу на важливість та актуальність запланованих питань та побажав плідної роботи.

Продовжила засідання Голова ОМО Марина ДАНИЛОВА, яка ознайомила учасників з порядком денним.

Катерина КЛИГО, викладачка математики Чернігівського базового фахового медичного коледжу, поділилася досвідом роботи з інтернет-ресурсами в освітній діяльності викладача коледжу, звернула увагу на зручність застосування Jamboard та Canva при проведенні занять.

Світлана КРАВЧЕНКО, викладачка КЗ «Новгород-Сіверський фаховий медичний коледж» ЧОР, виступила з темою “Підвищення ефективності занять при використанні медіатехнологій”, звернула увагу на те, що мультимедійні засоби навчання займають важливе місце у розвитку інформаційного суспільства, дають можливість урізноманітнити освітній процес, мотивувати здобувачів освіти.

Оксана КУЛИК, викладачка ВСП «Ніжинський фаховий коледж» НУБіП України, під час виступу здійснила короткий огляд роботи з основними ресурсами та діяльностями освітньої платформи Moodle, розглянула переваги та недоліки використання кожного з них під час викладання математики. Основна увага була зосереджена на інтерактивних діяльностях Урок та Завдання, особливу зацікавленість учасників ОМО викликала робота з тестами на платформі.

Марина ДАНИЛОВА, Голова ОМО викладачів математики, розповіла про НМТ-2023 з математики, особливості підготовки до тестування та підвела підсумки роботи ОМО викладачів математики за 2022-2023 н.р.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Обласне методичне об’єднання викладачів математики ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Марина Данилова