Виховна година “Як досягти успіху в кар’єрі”

В сучасному суспільстві кар’єра вважається однією з головних складових успіху, а будь-яка кар’єра має на увазі різні варіанти професійного і службового зростання.

Безумовно, аспектів побудови кар’єри чимало, а сходження кар’єрними сходами ніколи не було справою простою, особливо в сучасних умовах. Ринок праці в Україні поступово наближається до світових стандартів, освоюючи нові закони в області працевлаштування й керування персоналом.

І тому у сучасному світі важливо бути не просто гарним фахівцем, важливо бути кращим. Але одного бажання для цього мало, потрібні ще й певні якості, навички, вміння. З більшістю з них люди не народжуються, їх потрібно формувати, розвивати і вдосконалювати.

На виховній годині в групі ТТ-2108 в рамках тижня циклової комісії філологічних та економічних дисциплін студенти разом з керівником групи Лісовою Мариною розглядали види кар’єрного зростання і як досягти успіху в кожному з них. Адже для просування по кар’єрних сходах необхідно не тільки вдосконалюватися як фахівець, а й набувати вмінь планувати і управляти кар’єрною стратегією.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Виховна година “Як досягти успіху в кар’єрі” (відкривається у новому вікні).

Марина Лісова