Виховна година «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі»

Протягом минулого року українці особливо відчули цінність чистої води, оскільки багатьох людей було позбавлено доступу до питної води. Війна між Україною та росією вже призвела до тяжких екологічних наслідків щодо водних ресурсів та управління ними, наявності та якості прісної води для цивільного населення. Багато водних інфраструктур, таких як дамби на водосховищах, мости, системи водопостачання та очищення води, були пошкоджені або зруйновані чи зараз знаходяться під загрозою військових дій. І тому в цих умовах потрібно діяти всім разом. Кожен із нас може зробити свій внесок і стати частиною вирішення проблеми.

До Всесвітнього дня води керівник групи КІ-1907 Світлана Медвідь провела виховну годину «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» в ході якої в онлайн- вікторині студенти групи перевірили свої знання та дізналися важливу інформацію щодо водних ресурсів України та світу. А також ознайомились з можливими способами вирішення проблем із водопостачанням та якістю води, яку споживає людство відвідавши віртуальну екскурсію до музею води.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Виховна година «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» (відкривається у новому вікні).

Світлана Медвідь