Відбірковий етап Всеукраїнського спеціалізованого конкурсу професійної майстерності SERVICE MASTER JUNIOR

29.03.2023 пройшов відбірковий етап до Всеукраїнського спеціалізованого конкурсу професійної майстерності SERVICE MASTER JUNIOR.

В конкурсі брали участь студенти автомобільних спеціальностей 2-4 курсу.

SERVICE MASTER JUNIOR (детальна інформація на https://www.techteachua.com/smj) – це всеукраїнський спеціалізований конкурс професійної майстерності серед студентів (учнів) вищих, передвищих і професійно-технічних навчальних закладів, який дозволяє мотивувати молоді кадри на розвиток та надає їм підтримку на перших етапах професійної діяльності.

НЕЗАЛЕЖНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ TECHTEACH (детальна інформація на https://www.techteachua.com/нкі) проводиться в цілях підвищення статусу та якості вищої, фахової передвищої, професійно-технічної освіти, удосконалення системи професійної орієнтації серед молоді, підвищення престижу професій робітників і кваліфікацій працівників у сфері транспортних технологій, залучення молоді у виробничий сектор економіки, впровадження в освітній процес інноваційних технологій та високотехнологічного обладнання, не рідше одного разу в два роки.

Іспит складався з 12 тестових модулів різної автомобільної тематики, від інструменту і устаткування до будови різних вузлів транспортних засобів, та двох модулів автомобільного симулятора.

За результатами відбіркового туру було сформовано команду від коледжу з п’яти учасників, трьох основного складу та двох запасного.

Вітаємо студентів що увійшли до команди коледжу. Основний склад: Михайло Рудник, Денис Шепка, Дмитро Жук. Запасний склад: Петро Руденко, Роман Шевченко.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / SERVICE MASTER JUNIOR (відкривається у новому вікні).

Олександра Раємська