Засідання ОМС заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області

25 травня 2023 року відбулося онлайн засідання Обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області. Відкрила засідання голова методичної секції, Ірина Єщенко, яка привітала учасників засідання та ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний. На початку засідання учасникам було запропоновано заповнити google-форму для внесення пропозицій щодо планування основних напрямів роботи та методичних завдань на 2023-2024 н.р.

Голова методичної секції, Ірина Єщенко, ознайомила учасників із діяльністю психологічної служби у системі освіти та пріоритетними напрямками психологічного супроводу учасників освітнього процесу під час війни. До активного обговорення даного питання долучилася Ірина Івахненко, практикуючий психолог КЗ “Чернігівський базовий фаховий медичний коледж”.

Поради учасникам засідання щодо зняття психоемоційного напруження в стресовому стані надала Любов Лук’яненко, практикуючий психолог у ВСП «ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка».

Ольга Березинець, заступник директора з навчально-виховної роботи, розкрила питання волонтерства як психологічного феномена на прикладі потужного волонтерського руху КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької».

Заключним питанням порядку денного було підведення підсумків роботи ОМС заступників директорів з виховної роботи за 2022-2023 навчальний рік, а також обговорення пропозицій щодо планування роботи ОМС на наступний навчальний рік.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Засідання ОМС заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Чернігівської області (відкривається у новому вікні).

Зінаїда Кузьомка