Інформаційний захід “Організація Об’єднаних Націй: минуле і сьогодення”

24 жовтня в Україні та в усьому світі відзначається Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй. Вона була заснована у 1945 році на конференції у Сан-Франциско.

Члени Євроклубу Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” організували інформаційний захід “Організація Об’єднаних Націй: минуле і сьогодення”. Під час заходу здобувачі освіти мали можливість дізнатися про створення та структуру ООН, сучасні проблеми та шляхи їх вирішення.

День ООН відзначається у багатьох країнах світу за допомогою різноманітних заходів, конференцій, лекцій, виставок та інших активностей, спрямованих на підвищення обізнаності про роль та завдання ООН у світі, а також на підкреслення важливості співпраці країн для розв’язання глобальних проблем. У цей день також проводяться дискусії про актуальні міжнародні питання та вирішення проблем, які стоять перед світом.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Інформаційний захід “Організація Об’єднаних Націй: минуле і сьогодення” (відкривається у новому вікні).

Олена Зуйкова