Семінар на тему: “Діяльність органів державної статистики області”

Для здобувачів освіти групи ЕП-2202 Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка”, начальник відділу планування, поширення інформації та комунікацій Радченко Олена, провела зустріч на тему «Діяльність органів державної статистики області. Організація роботи з респондентами та користувачами статистичної інформації» ( дисципліна Статистика – викладач Ірина Піщолка).

Пані Олена розповіла студентам про діяльність Головного управління статистики в Чернігівській області, ознайомила з основними процесами статистичного виробництва, роботою з респондентами державних статистичних спостережень та користувачами статистичної інформації.

Під час заняття, було розглянуто показники розвитку області в галузі сільського господарства, будівництва, зовнішньої торгівлі товарами за 2022 рік та ознайомлено студентів з інформаційним наповненням офіційного вебсайту Головного управління статистики.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Семінар на тему: “Діяльність органів державної статистики області” (відкривається у новому вікні).

Ірина Піщолка