Екскурсія на завод «Українська аграрна техніка»

Здобувачі освіти І курсу машинобудівельної та автомобільної спеціальностей Фаховий коледж транспорту та комп. технологій НУ “Чернігівська політехніка” відвідали машинобудівельний завод «Українська аграрна техніка».

Цей завод примітний тим, що є один з небагатьох машинобудівельних підприємств України які мають прибутковий бізнес. Посівні комплекси української аграрної техніки вдало конкурують із західними аналогами як на ринку України так і за межами. Також варто відмітити високий рівень організації виробничих дільниць, а також всіх процесів циклу виготовлення машини.

Підприємство має повний цикл виготовлення комплексів. Починаючи від нарізки металопрокату, до фарбування зварених елементів комплексу в малярних камерах та остаточної збірки на дільниці.

Машинобудівельна галузь – це надсучасна галузь, яка знаходиться на першому місці серед усіх галузей за кількістю використання робототехніки та автоматизованих систем. З огляду на це, підприємство зробило вклад у підготовку фахівців, подарунковим 3D принтером. Для того щоб майбутні фахівці мали можливість практично створювати коди для автоматизованих машин.

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Екскурсія на завод «Українська аграрна техніка» (відкривається у новому вікні).

Андрій МАЗУР