Засідання Ради директорів ЗФПО Чернігівської області

26 червня 2024р. в онлайн форматі відбулось чергове засідання Ради директорів Закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області. На порядок денний були винесені питання про підведення підсумків роботи за 2023-2024 н.р.

Під час виступу, Голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області Віктор РАДЧЕНКО зазначив, що протягом 2023-2024 навчального року Рада спрямовувала свою роботу на координацію діяльності ЗФПО Чернігівської області з питань освітньої діяльності, науково-методичної роботи, було акцентовано увагу на важливості процедури акредитації освітніх програм, що дає можливість закладам освіти визначити свої сильні і слабкі сторони, посилює довіру до фахової передвищої освіти в Україні, сприяє інтеграції закладів освіти до Європейського освітнього простору.

Доповідач наголосив, що не зважаючи на те, що 2023-2024 н.р. ми прожили в складних умовах але і в цей період спільні зусилля були спрямовані на подальший розвиток освітньої галузі, були проведені заходи щодо забезпечення якості освіти, продовжується підготовка висококваліфікованих фахівців, запроваджуються нові підходи з метою покращення рівня знань, навичок, особистісних і професійних компетенцій випускників, здатних ефективно працювати та підвищувати свій рівень впродовж життя. Також, під час засідання були обговорені плани та перспективи для ЗФПО на майбутній навчальний рік.

Буйна Лариса, методист Ради директорів