Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування

10 березня 2016 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І – ІІ р. а. Чернігівської області (керівник – Моришев Ю.Ю.).

Відповідно до порядку денного засідання були підведені підсумки апробації методичних розробок викладачів, визначено переможців обласного конкурсу «Педагогічна знахідка» в номінації «Інформатика та програмування» та проведено ІІ етап ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області.

Вітаємо:

– Моришева Юрія Юрійовича, методична розробка якого з дисципліни
«Обчислювальна техніка» успішно пройшла апробацію у ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області;

– Данилову Віталіну Анатоліївну з ІІІ місцем у конкурсі «Педагогічна
знахідка» ( розробка заняття «Схеми алгоритмів, програм даних та систем»);

– Павловського Нікиту Юрійовича, студента ІІІ курсу групи КС-1306, із
зайнятим І місцем в обласному етапі ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області;

– Ємця Петра Андрійовича, який підготував переможця олімпіади.

Павловський Нікита візьме участь у ІІІ етапі ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а., який відбудеться 18-20 травня 2016 року у Новокаховському політехнічному коледжі Одеського національного політехнічного університету.

 

Детальніше читайте та дивіться фото у матеріалі про засідання та про олімпіаду на сайті ради директорів(відкривається у новому вікні).

Кузьомка З.М.