Екскурсія до ТОВ “Наша булочка”
Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки? Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт скоринки. Але чи уявляєте ви довгий і трудомісткий процес їх приготування?
Напередодні новорічних свят здобувачі освіти відділення “Електричної інженерії та логістики” груп ЕП-2302, ЕТ-2303, ТТ-2308 взяли участь у профорієнтаційній екскурсії на підприємство ТОВ «Наша булочка», організованою викладачкою ШОХ Вікторією.
Під час екскурсії юнаки та дівчата мали можливість побачити всі етапи виготовлення пшеничного хліба та здобної випічки своїми очима: від замішування тіста до виходу з печі свіжих гарячих булочок. Родзинкою екскурсії був майстер-клас з приготування хлібобулочних виробів. Розкочування, формування, етапи випікання і розрізання, упаковка і фасування готової продукції, численні технологічні процеси, що злагоджено взаємодіють – все це стало вражаючим відкриттям.
Екскурсія була цікавою, корисною та пізнавальною, адже в режимі реального часу студенти побачили роботу працівників пекарської галузі, скуштували смаколики під час чаювання та отримали свіжоспечений запашний хліб.
Щиро вдячні трудівницям за нелегку працю та свіжий хліб на столі у кожному домі!
Фото дивіться у фотоальбомі 2024 / Екскурсія до ТОВ “Наша булочка” (відкривається у новому вікні).
Вікторія ШОХ